NIEUWS 2023

May 12, 2016 4:33 pm Published by

SUSIES HAARLOK – ECHT

Susies Haarlok onderzoekt een nieuwe vertelvorm op het snijvlak van muziek, theater, installatie en wetenschap. Na GROEI uit 2021 (“Wonderschoon muziektheater over het ontstaan van de planeet”, Theaterkrant), zijn wij nu ECHT, over realiteit, waarheid en perceptie aan het ontwikkelen

Het fascineert ons dat er op één planeet zoveel verschillende wereldbeelden naast elkaar bestaan: mensen met botsende visies, maar ook dieren met totaal andere zintuiglijke beleving dan wij. De toename van fake news en de groei van AI maakt het nog extremer. Hoe weet je nog wat echt is? Zijn er meerdere waarheden? Bestaat er wel zoiets als dè realiteit? 

 

 

 

 

Categorised in:

This post was written by roel

Comments are closed here.